Tekopp

Hopp!

Våren är här, jag har halsont.
Önskar mig vårkramar och kärleksbrev, behöver värme för att möta våren med ett leende. Men det är väl på gång.

Det är väl mest förkylningen som drar ner mig lite, allt var ju så bra, vill inte gå och bli sjuk då. B-uppsatsen hänger dessutom över mig som ett stort svart moln, funderar på att låsa in mig på toaletten och bara skrivaskrivaskriva så att den blir färdig och jag kan glömma den. Blir på dåligt humör bara av att tänka på den, not good.

Men alltså, annars är allt bra. Ville har varit här i en vecka, det är härligt. Massa promenader och hundbus och lydnadsträning. Gör humöret bättre iaf :)

Annars har jag ju världens bästa sambo också, går inte att vara på alltför dåligt humör när han är hemma. Underbara människa. :>X

Pages:

Lämna en kommentar