Jajjamänsan!

Wheeee! Fortsatt nedförsbacke hela veckan!

VFU – toppen. Perfekt att få byta klass var det – sexåringar mot åttaåringar. Trivs superbra ihop med min nya handledare, Ulla. Idag tog hon mig under armen och så gick vi armkrok över skolgården, sen skjutsade hon mig in till stan. Underbart. Veckan har bara flugit fram!

Annars är det bra att tänka positivt nu igen. Gymmar fortfarande tre gånger i veckan och är mycket piggare och friskare. Livet hemma är också bra, mycket bättre än tidigare. Det är mer stabilt, helt enkelt.
Dessutom, när jag lyckades vurpa i det hala gräset förut och blev lerig på både jacka och buyxor blev jag inte arg eller sur. Jag skrattade. Wey! I’m back!

Nu strax – iväg till gymmet, sen möta upp älskling för att starta myskvällen. I morgon ska vi på middag hos Tobbe och Helena. Parmiddag. Hur seriöst låter inte det då? :p

Up up and away – med ett leende.

Pages:

Lämna en kommentar