Just you and your hand tonight

Energikickar. Jag har haft fyra riktigt glada dagar. Att besöka gymmet flera gånger i veckan gör underverk för mitt humör och energin är tillbaka. Startade ny kurs igår, jag och HellePelle ska skriva B-uppsats. Hell yeah. Jag tror att vi har exakt samma syn på plugg, så det blir nog super.

På hemmafronten är det helt underbart (ta i trä). Vi är glada. Myser mycket och skrattar mycket. Bäst.
Ikväll ska vi mysa med guinness på kår-pub och imorgon blir det bio. Kom hem efter gymmet igår och överraskade älskling med två biobiljetter till The Departed i morgon och ett presentkort på en mega-fika-delux. Så i morgon ska vi först fika i stan och sen mysa i biosalongen :) Happyness.

För övrigt. I morgon förmiddag ska jag klippa mig och färga håret. Sjukt skönt och efter det ska jag gymma igen. Gym 4 ggr den här veckan är inte alls illa. Kommer säkert bli mindre om ett par veckor när VFU:n kör igång igen, så det gäller att passa på.

Annars. På fredag ska jag till kurator-Ulf igen. Den här gången ska vi prata om hur livet varit sen sist, jul och så och så ville han prata om hur det är att ha sex med någon som man inte litar på. Hej och hå.
Men nu: vila huvudet tills babe kommer hem from work.

Pages:

Lämna en kommentar