Feelings getting stronger in the dark

Nej, jag har inte riktigt tid att blogga längre. En herrsittning coming up, möten varje dag – det är roligt med gud så skönt det ska bli när det är över.

I övrigt, inte mycket. Saknar mina vänner som jag brukade umgås med, saknar att ha massor med fritid. Saknar att jobba coop och få pengar – nu gör jag bara av med dom.
Hemma är jag mest lycklig i hjärtat, man blir det av världens bästa. Han håller mig kvar på jorden. Häromkvällen höll han om mig så hårt i soffan och strök mig över håret och det fick mig att känna mig så trygg och så älskad. Jag är det med honom, även om jag aldrig trodde att det skulle hända.
Annars planerar vi ettårs-jubileet så smått, 22 december är det dags och i morgon hoppas vi kunna boka hotell och spa och hela alltet. Underbart att bara få komma bort en natt tillsammans och inte behöva bry oss om något annat.

Men fortsatt söndag, trött, möten i eftermiddag och kväll: 16-20 ungefär, men nu först: kaffe, muffins och 1000-bitars pussel med älsklingsDaniel.

Pages:

Lämna en kommentar