In my head there's only you now

Jaha.
Sjuk igen. Eller igen och igen förresten, jag hinner ju aldrig bli helt frisk innan det slår till igen. Scheisse.

Men annars flyter det på. Lägenheten är väl stökigare än någonsin, varken tiden eller orken finns att fixa. Den lilla tid vi har ledigt blir mer kvalitetstid tillsammans än städ-tid. Men men.
Vi har varit förlovade över en månad nu (jösses, har det redan gått så lång tid?) och jag skulle aldrig kunna vara lyckligare tillsammans med någon annan. Jag önskar att jag kunde komma på något sätt att visa det bättre, men tills vidare kan jag bara fortsätta tjata om det. :)

Ny mobil (den gamla ramlade och slog sig på en fest), en rosa sådan (sony ericssons flashiga rosa spegeltelefon. me love!) och ny, kort frisyr. Gillar frisyren, den känns mer ”jag” än tidigare. Brabra!
Nu ska jag bara bli frisk också.

Myshelg med älskling på G, bara vara hemma fredag-lödag och sen ut till mamma och pappa på söndag. Busa med hundarna och umgås. Det är bra avkoppling för oss båda tror jag.
Men nu, mera vila, bara några timmar tills älskling kommer hem från jobbet!

Pages:

Lämna en kommentar