Let's make this last forever

Ordning. Struktur. Planering. Oraganisering. Geeses.
Du vet, intron är över och nu ska man få lite koll på vardagen igen. Skolan har börjat, så nu sitter vi och gäspar på föreläsningarna igen. Toppen.
Pausen från kåren i sommar har nog varit bra, för tusan så roligt jag har där nu. Man behövde nog få sakna det lite för att få tillbaka den där riktiga lusten.

I lördags var det nollesittning med SPEAK och SköSjuk och jag hade r-o-l-i-g-t! Nu efteåt har jag fått höra från 3 olika håll att jag bara var så himla glad hela kvällen och mest studsade runt och dansade och skrattade. Det är bra. På lördag blir det en repris på det humöret, jag och älskling har inflyttningsfest och ALLA är välkomna. Hoppsan. Får se hur många som får plats, men det blir nog lajbans.

Men ikväll, lydnadskurs med Ville, sen får han åka med till stan och mig och Daniel några dagar, gosepudeln :)

Pages:

Lämna en kommentar