Yey

Mitt nya liv knallar på. Jag tänker positivt som attan och motar bort alla onda tankar. Dom, och oron, finns där, men jag kämpar verkligen för att trolla bort dom nu.
Det funkar ganska bra det. Det går bra nu, du vet. Jag har glada känslor i magen och massa kärlek i hjärtat. Det senaste tre dagarna har jag känt mig som nykär igen, det pirrar så det nästan värker i kroppen när jag tittar på honom och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Han är mitt liv.

pict0155

På lördag blir det Göteborg. Vi har biljetter till Lundell-konserten på Trädgårdsföreningen på kvällen så på dagen blir det shopping och runt-strosande och njutning i underbara staden! Ska bli så härligt att få komma bort bara vi två, slippa tänka på allt hemma. Lovely.
Bara en vecka kvar till Back 2 school nu, ska bli tusan så roligt! Ser fram emot styrelseåret, även om jag vet att det kommer bli tufft.

dscn4473

Den hälsosamma delen av mitt nya liv går också toppenbra, på språng till gymmet för fjärde kvällen i rad nu strax! Vet att jag inte kommer hinna träna lika mycket under introt, så det gäller att passa på!
*rusa*

Pages:

Lämna en kommentar