och så en liten tillbakablick

Göteborg var bäst. Jag och Älskling åkte tåg, löste korsord och sudoku och kom fram till storstaden.
Jösses vad jag älskar den stan. Känner mig mer och mer hemma för varje gång jag är där. Mums.
Började shoppingen med att leta byxor till Daniel, det gick hyfsat smärtfritt, ganska enkelt fixat :) Själv hittade jag inga kläder alls, men väl en parfym. Har saknat parfym ett par månader, så det var toppen.

1155653912
Mexx nya doft, Ice touch, blev det. Luktar mumma :)

Det regnade nästan hela dagen, men vi var glada ändå! Såg bara pyttelite av EM, damernas maraton gick förbi utanför Lagerhaus när vi varit där :D
Vi åt middag och tog en öl på Gamle Port, jättemysigt att sitta ute och titta på allt folk som sprang förbi utanför i regnet ;)

pict0129

Efter maten gick vi till Trädgårdsföreningen under paraplyet, med varsin kaffe. Lundell började spela strax efter 20:00. Lilla korta jag såg inte så mycket för alla paraplyer, men efter en stund höll regnet upp lite så folk kunde ta ner sina paraflaxer :) Det var en bra konsert. Lundell hör väl inte till mina favoritartister i vanliga fall, men han har vissa guldkorn och han vet vad han gör på scenen. Klart godkänt alltså! Blev ju extra mysig när man fick stå och kramas med älskling under tiden :)

pict0133

pict0137

Pages:

Lämna en kommentar