Förbättringar

Jag mår bättre, helt klart. Det gick utför snabbt, men med massa pushning och tala-mig-till-rätta av älskling så försöker jag ta tag i det. Jag bearbetar problemet där det verkligen ligger, hos mig själv (och Daniel hjälper mig förhoppningsvis lite med de delar som har med honom att göra).

Igår började jag mitt nya liv inför hösten, för att få mig själv tillbaka i rätt spår igen. Jag hade en ledig eftermiddag, struntade i disk och annat och träffade Jenny på stan. På kvällen gick jag till gymmet för första gången på över en månad. Tränade Step up 2, ångrade mig som tusan strax före passet och trodde inte att jag skulle kunna hänga med i passet alls. Som tur var visade det sig att jag sett de flesta stegen förut och kunde hänga med utan problem, så himla skönt! I kväll är det aerobic som gäller och i morgon blir det vanlig step up. Torsdag blir det något annat pass. Ska träna upp mitt självförtroende på gymmet igen, så himla skönt. Jag ska ta hand om mig själv bättre, jag vet ju att jag mår psykiskt bättre då också. Tipp topp!

Idag har jag och mamms börjat flyttstäda gamla lägenheten. Trist att behöva tänka på det när man hellre är här i den nya lägenheten och pysslar. Nu på eftermiddagen har jag dock fått lite gjort här. Älskling kommer bli lite överraskad när han kommer hem :)
Är ledig i morgon också, då blir det mera lägenhetspyssel och en lång härlig dejt med Carro på stan före gymmet. Som sagt, jag ska ta hand om mig själv :)
Jag har äntligen bokat klipp-och-slingtid på Manamana, så nästa fredag gäller det. Whee! Ska bli så skönt att bli lite ompysslad. Efter två veckors träning har jag nog förtjänat det dessutom :D

Snart intro, jag ser fram emot det som attan. Jag ska leka och ha roligt!

Pages:

Lämna en kommentar