våren är kommen

Godkväll bloggen. Jag är precis hemkommen från en timmas powerwalk med min kollega Anna. Vi gick vid 20, efter att Charlie somnat, och det är så himla skönt att det fortfarande är ljust och härligt ute så dags på kvällen nu. Våren är äntligen här! Vi är ute en massa, både på jobbet och hemma och nu hoppas vi att vädret håller i sig. I morgon är det ju Valborg, väderprognosen ser fin ut och jag jobbar halvdag på jobbet. Börjar senare än vanligt och kommer hinna gå och lämna C på förskolan för första gången på evigheter :) På kvällen blir det grill och majbrasa med Charlies farfar och farbror Nichlas. Ska bli mysigt!

IMG_1421 IMG_1431 IMG_1437 IMG_1458

Pages:

En kommentar till “våren är kommen”

  1. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

    Ibland förundras jag över hur stora barn vi har:D Ha en fin Valborg!

Lämna en kommentar