det här med tid och ork

Vintern har nog slitit hårt på oss alla tror jag. Har nog aldrig känt mig så här trött och hängig i så här långa perioder, blööö. Och när det fortsätter snöa (som idag) så ser man liksom inget slut på det. Men, jag proppar i mig vitaminer i olika former och hoppas att det vänder snart.

Det händer mycket roligt också och senaste helgerna har vi varit fullbokade från början till slut. Påskhelgen var alldeles strålande och det finns en miljon bilder därifrån som jag vill lägga upp här så det lär komma ett par bildbomber så småningom. Helgen som varit nu inledde vi med en lördagsdejt med bästa familjen Englin på Ikea, en runda i Barkarby och en trevlig middag hos Charlies farfar och Monica. Igår tog jag och Charlie bussen till Barkarby igen för att tillbringa eftermiddagen med Sandra, Levis och Mille på leklandet där. Där var det såklart fullt med barn som rusade omkring och det var väl inte bästa stället för en lekdejt, men våra grabbar hade kul i alla fall och det är ju huvudsaken. Jag åkte hem ganska skakig dock då både jag och Charlie lyckades skada oss lite, men det verkar inte ha blivit något allvarligare av någon av skadorna. Tack och lov!

Idag vaknade Challe efter en lite jobbig natt och verkade hängig. Blev en vabdag för mig, men han piggnade till runt lunch och efter en lång vila var han som vanligt igen, så var väl falskt alarm. Var nog lite extra nojig efter igår också, men i morgon blir det vardag för oss igen!

IMG_1165
Goa Nils!

IMG_1183
Min underbara :)

IMG_1197
Nappis

IMG_1218
Mysisar. Gillar hur matchade grabbarna (inklusive Jesper) var ;)

IMG_1230
Bus bus!

IMG_12031
Fina lilla goding, så glad och nöjd <3

Pages:

5 kommentarer till “det här med tid och ork”

 1. Elan skriver:

  Vilka fina grabbar vi har Sara! Kram

 2. ja nu får snön försvinna!

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Ja den här vintern eller KYLAN, tar det aldrig slut :( har verkligen slitit på oss.
  Nu vill vi få njuta av härlig vårvärme.
  Fina bilder på världens goaste barnbarn (lite ego här).

 4. Härligt! Och den där vabdagen låter inte helt fel. Den allra bästa dagen är ju den sista, när de mår bra men är hemma en dag extra. Då får man lite extra, välbehövlig, tid tillsammans :-)

 5. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  Hoppas energin återvänder:) Saknar ditt skrivande och bilder:) Kram!

Lämna en kommentar