fruktstund

Var en väldigt glad kille som blev lämnad på förskolan idag efter 3,5 vecka därifrån. Det var också en himla glad kille som jag fick äran att hämta i eftermiddags.. Åh så härligt det är! Fick med mig honom hem efter att både jag och ”Bet” lovat att han fick komma tillbaka i morgon. Vi spenderade en timma ute i eftermiddagssolen innan vi gick in och pappan fixade middag. Dagen har tagit på lillemans krafter rejält, så det blev Chuggington i soffan med napp och snutte och han bad om välling över en timma tidigare än vanligt ikväll. När vi hade läst kvällens sista godnattsaga slog han ihop boken och sa ”Botta. Påva”. Första gången han bett om att få borsta tänder och sova tror jag, haha! Tröööött kille.

Fruktstund i söndags:

IMG_0310

IMG_0303

IMG_0286

Pages:

4 kommentarer till “fruktstund”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Klart han blir trött när han varit sjuk såååå lääänge, ser fram mot att träffa er senare idag :))

 2. Söta unge! Är man trött så är man! :) Så himla fint att dom kan tala om vad dom önskar.
  Hoppas att ni får vara friska länga nu. Kram!

 3. Michan skriver:

  Å vad kul det är när dom säger saker på sitt eget sätt och ännu roligare att man dokumenterade det så man kan komma på och minnas :)Minns fortfarande när min son hade Elvis frisyr och sa jag e Evlis Blir lite varm i hjärtat varje gång jag kommer på det.

 4. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  Så skönt att han fått komma tillbaka efter lång tid av sjukdom! Kram

Lämna en kommentar