Mina nya kärlekar

Har två nya kärlekar i mitt liv. I måndags fick min grymma kollega Anna pryda mig med min allra första tatuering. Har velat tatuera mig i många år men aldrig kommit fram till vad jag vill göra, vad dom är ”jag” liksom. Men nu vet jag, och nu har jag ”Charlie” skrivet på underarmen. Älskar den, är så himla nöjd och det blev precis så bra som jag hoppades.

Igår kom tomten. Har önskat mig en iPad sedan min iPhone var en månad ungefär och hoppades att jag skulle kunna köpa mig en i julklapp, men så har vi sparat ganska duktigt så jag tyckte att jag kunde vara värd en redan nu ;) Är helsåld och känner på mig att den kommer bli väldigt välanvänd!

20121111-213020.jpg

20121111-221146.jpg

Pages:

4 kommentarer till “Mina nya kärlekar”

 1. Fialotten skriver:

  Fin tatto med det finaste du har! :-) vi vill också ha en ipad! Får hoppas tomten tycker vi har varit snälla kanske hihi!

 2. Jättefin tatuering!:) Jag har en nedan för nacken:). Det ska bli super härligt med långledigt. Kram

 3. Skitsnygg tatuering och superhärligt med iPad!! Du har tur du Sara ;)

 4. Emilia skriver:

  Lyllos dig!! Jag vill också ha en ipad! Vi har funderat på att köpa en till vår långresa i jul men jag vet inte om vi har råd faktiskt…
  En tatuering till vill jag med ha, men jag vet inte vad bara :) Svårt!
  Din blev verkligen jättefin :)
  Kramkram

Lämna en kommentar