parklek, grill och bus

Idag har vi hängt med våra favoriter, familjen Carlsson :) Vi möttes upp i en lekpark i morse och lekte och busade fram till lunch då vi (nåja, Magnus) tände grillen och vi fixade lunch. Det är alltid så himla gott att äta ute och så härligt nu när kidsen också uppskattar det. Det blev grillspett med chorizo, paprika, tomater och champinjoner med beasås för oss, Charlie fick lite pasta och majs till korven men det är mest för syns skull :p Korv är verkligen en favorit!
Hur som helst, efter lite mer lek delade vi på oss och min lilla familj åkte till Barkarby för att köpa ett nytt däck till min cykel. I morgon blir det cykelutflykt!


Fina ungarna i sandlådan :)


♥♥♥

Pages:

2 kommentarer till “parklek, grill och bus”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    TACK för igår❤!! Hoppa ni får en fiiiin utflykt idag! Kraamis

Lämna en kommentar