helg och gråväder

Den här veckan flög ju bara förbi och bloggen har varit tyst. Nätterna har varit kämpiga och mornarna tidiga, så kvällarna har inte varit alltför energiska här.. Idag har jag i alla fall fått en (faktiskt välförtjänt) sovmorgon och nu har jag dessutom lite ensamtid i lägenheten medan killarna är och handlar. Anstränger mig att inte göra nåt alls :P Förmiddagen spenderade vi ute i gråvädret med galonisar och gummistövlar! Vi plaskade i pölar och tog en promenad ner till parken där vi lekte och pratade med änderna innan vi promenerade hem igen. Blir lite omvägar och några små stopp när man är ute på promenad med en 1,5åring, men så mysigt nu när han kan gå själv och man slipper släpa på vagnen jämt :)

Nu ser jag fram emot god lördagsmiddag och kvällsmys med mina hjärtan. I morgon blir det roligheter!


Lilla hjärtat hemma hos mormor och morfar förra helgen! Mammas lekstuga är grejer ;)


Morfar har fixat gunga i äppelträdet :) Glad Challe!

Pages:

En kommentar till “helg och gråväder”

  1. Johanna - Life by Me skriver:

    Låter som vår vecka. Jobbiga nätter i kombination med jobb ger en slut mamma och pappa på kvällen…

    Du och dina stjärnor! Lite beroende eller? :) Fast jag ska inte säga nåt, jag gillar också stjärnor ganska starkt :) Mössan kommer från Intersport, men sålde slut ganska snabbt i vår butik och kan tänka mig att situationen är liknande över hela landet. Men kika in om du har vägarna förbi, du kan ju ha tur att den är kvar :)

Lämna en kommentar