Monday morning

På väg till jobbet efter härliga långhelgen. Vi hade en jättetrevlig kväll med jobbet på Boule och berså i fredags, hade ingen aning om att boule var så kul :) Det blev ganska sent, men jag fick lång sovmorgon av mina finisar på lördagen sen. När jag hade vaknat till följde jag med Veronica in till söder där hon skulle tatuera sig, var lite moraliskt stöd ;) Blev än mer sugen på nåt eget nu, men det får bli efter sommaren i sf. Efteråt var vi och åt sushi och kikade lite i butiker innan vi åkte hem igen. Spenderade eftermiddagen ute i solen med Daniel och Charlie och på kvällen blev det Ironman i soffan :)

Igår var jag och Charlie på shoppingutflykt hela dagen. Vi mötte upp fina Elin i Barkarby och gjorde både Ikea, babyproffsen, barnens hus och outleten innan vi gav upp! Fick med mig massa bra saker hem :) har miljontals bilder från helgen men får liksom aldrig tid för sånt pyssel längre, så får se när jag hinner ta tag i det. Känns som man ligger konstant efter med redigering och fix, trivs inte alls med det. Vill vara i fas för min egen skull, kommer bli ett himla jobb när man ska framkalla och fixa sen i så fall.
Nej, nu blir det en liten prommis innan jobbet :) tjing tjing!

20120611-072913.jpg

Pages:

Lämna en kommentar