grillning, parklek, semesterresa och boule!

Här är det full aktivitet idag! Hela lilla familjen har varit i lekparken i villastaden och grillat med öppna förskolan. Magnus och Asta var med, var kul att ses en stund och Charlie var så glad att träffa Asta igen! Godingarna :) På vägen hem upptäckte jag att skattepengarna kommit in på kontot, så när vi kom hem blev det äntligen att boka semesterresan :D En vecka på Mallorca blir det i år och det ser vi fram emot massor :) Dags att börja fixa pass, resevagn och allt annat man måste tänka på – 25 juli drar vi!

Nu är det dock dags för mig att sätta lite fart här. Om en timma ska jag in och möta upp kollegorna (som suttit inne och utvärderat hela dagen, stackarna) för samkväm, middag och boule i Hammarby Sjöstad. Blir mys :) Fin semesterdag detta!

Pages:

3 kommentarer till “grillning, parklek, semesterresa och boule!”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

 2. Sandra skriver:

  Haha ja jag bara går och väntar på att fler ska outa att det är nya bebisar på g. För hur kan mna inte vilja baka en till liksom ;) SKa bli mysigt att följa din resa nästa gång, när det nu blir. Jag var ju inte med i gänget förra ggn liksom :)

  Och vad underbart med en resa i sommar, hela familjen samlad med tid att bara njuta! Jag längtar tills vi kan åka på vår första resa som fyra. Magiskt!

 3. Emilia skriver:

  Åh vad härligt med Mallis :) Ska ni till Alcudia? Vi var där för något år sedan, jättebra ställe verkligen!
  Hoppas ni mår bra, vad fint det har blivit här förresten :)
  Kramar

Lämna en kommentar