ett fint dygn

Jag är på väg i säng, men ville kika in och tala om att vi haft en underbar helg. Hotellet var riktigt fräscht och bra, maten var fantastisk och sällskapet det bästa. Jag har varit krasslig sen i förra veckan, och inte är det bättre nu – efter promenader i regnstormen och flera timmars tjattrande med mannen i mitt liv hade jag nästan ingen röst kvar innan vi gick och la oss igår. Efter sömn och frukost var den tillbaka i alla fall, bra det. Vi tog varsitt varmt bad i förmiddags innan vi checkade ut och åkte för att hämta vår lillprins hos farmor. Där hade han varit glad och sprallig hela tiden, och dessutom sovit nonstop mellan 20-06. Det händer inte ofta. Vår fantastiska, bästa unge!

20120603-211942.jpg

20120603-211955.jpg

Pages:

2 kommentarer till “ett fint dygn”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    ;)) Ser fram mot bättre väder nästa gång?

  2. Maria skriver:

    Hej!

    Vilka fina bilder du tar. Och vilken härlig blogg!

    Ha en fin kväll! Kram Maria

Lämna en kommentar