efter regn kommer solsken

Sådärja! Äntligen en fin dag igen, väldigt lägligt med tanke på midsommarfirandet vi hade på jobbet idag. Charlie har varit med pappa på avslutning med öppna förskolan i en park, dom hade det fint med tårta och sol. Ja, för tårta får han äta nu, skrutten. Under ungefär en månad har vi testat om hans lilla mage klarar mjölkprotein nu när han passerat året, och tack o lov verkar det funka. Vi trappar upp långsamt, men hittills har vi inte märkt något – han äter, sover och busar som vanligt. Så tacksamma föräldrar här!

Efter jobbet hade jag ett par ärenden att fixa på stan. Kom iaf hem innan läggdags för skrutt och nu sitter jag och D i soffan, skålar lite och skriver kom-ihåg-listor inför i morgon. I morgon drar vi nämligen till Skövde över midsommar, en timma efter att jag slutat jobbet går tåget och det blir lite logistik när man far med ettåring. Men det ska vi nog få ihop. Passar på att lägga upp några bilder från Charlies pöl-premiär häromdagen. Första paret galonisar invigdes!

Pages:

En kommentar till “efter regn kommer solsken”

  1. Emilia skriver:

    Hihi, små barn i galonisar är ju bara för söta :)

    Ha en fin midsommar vännen!
    Kramar

Lämna en kommentar