sista mammalediga dagen

Så var dagen kommen. Den som kändes så avlägsen för ett år sen. Idag var sista dagen på min mammaledighet och i morgon börjar jag alltså jobba igen. Det är Daniels tur att vara hemma, och det unnar jag honom verkligen, men liiiite avundsjuk kommer jag nog att vara. Vi har ju den mest fantastiska ungen i världen och just nu är han helt underbar att vara med. Glad, nöjd, aktiv och busig som sjutton. Hur som helst, det kommer bli bra med jobb också. Om två månader har vi semester dessutom, och om ett år kan gå så här fort – hur fort kommer inte två månader gå då?! Just det!

Dagen har jag spenderat i soliga stan med min lilla familj. Vi mötte upp Patrik och Almira, kikade runt lite, åt lunch på Friday’s, fotade körsbärsblommor, promenerade och satt en stund i Humlegården när det var mellisdags. Kunde inte önskat mig ett bättre avslut på ledigheten! Nu blir det strax sängen, för i morgon lär jag behöva all energi jag kan få :)

 
Nöjd kille fick ballong av söt servitris (Foto: Daniel)

Pages:

6 kommentarer till “sista mammalediga dagen”

 1. Åh, imorgon ska jag till Kungsan och fota lite, det är ju så vackert :)

  Och vad sorgligt det låter med den sista mammalediga dagen men visst kommer det bli jätte fint för far och son att vara tillsammans. och snart är du u faktiskt ledig igen. <3

  Kram!

 2. Härligt att se fram emot sommaren, det gör jag med! Sååå mycket!!
  :) Lycka till imorn!

 3. Almira skriver:

  Tack för en underbar dag<3 o för att man fick umgås med din lilla lyckopiller. Nästan synd att jag inte har Facebook mer för det hade vart en jäkla fin profilbild!

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  D kommer gå så fort så fort! Lycka till nu! Du blir saknad!! Kraaam

 5. Skon är tillbaka !! :D dock var det nog en moped som hade kört över den, haha, men vi får putsa lite på den :)

  Åh mys, sådär var Alva också först. Nu tjoar hon och sparkar med benen istället ;) Det är ju så skönt att slippa vagnen ibland, nu när Alva sover en gång om dagen så blir det lättare att bara åka iväg utan att tänka på sovplats ;) hihi. KRAM

 6. Mia & Lexie skriver:

  Phu!! Jag får lite ont i magen varje gång jag läser att någon ska börja jobba! Inte för att det är synd om barnen på något vis… bara det att tiden går så HIMLA fort! :(

  Själv har jag en härlig sommar framför mig innan det är dags för mig! :)

  Kram

Lämna en kommentar