finaste långhelgen

Åh vilken härlig långhelg vi haft. Helt okej väder, riktigt fint stundtals, åtminstone en kväll på altanen, grill och mys hela tiden. Långpromenader, hundbad och klippning, frisk luft och massa utelek hela dagarna. Ljuvligt. Charlie har varit underbar, trots tidiga mornar och lite röriga nätter har han varit på bra humör och sprungit runt nonstop. Goa unge! Nätterna har tagit ut sin rätt på dagarna då han sovit 3-4h i sträck efter lunch, nästan varje dag. Idag vart det inte lika länge, vi var vakna redan vid 4:30 i morse och totalt sov han 45 minuter – en kvart i bilen och en halvtimma på det (svettiga) tåget. Han slocknade gott vid 19 ikväll kan jag säga :) Han har varit go och glad och en fröjd att resa med i alla fall, tur för oss. Var många missnöjda och varma barn i vår tågvagn idag :/ Stackarna!

Nu blir det strax sängen, en lång jobbvecka väntar. Känner mig full av energi efter helgen i alla fall, landet gör så gott <3

 

Pages:

En kommentar till “finaste långhelgen”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Härligt att ni också fick en fin långhelg. Här var vädret helt underbar dock lite svalare i skärgården men viktigaste var att solen sken från en blå himmel. Ni har verkligen fått glad och go kille, vilket barn som helst blir väl missnöjd i den värmen på ett tåg. Tycker han är fantastisk, glad och go. Och skulle det hända att även Charlie är missnöjd så är väl det absolut OK. I går var det ett litet barn på båten som hela tiden ”tränade” på att säga nej. Det tiden kommer oskså…

Lämna en kommentar