en lång fredag

Glad påsk eller god jul? Här har snön vräkt ner större delen av dagen och nu ser det ut som en klassisk vinterdag där ute, man skulle aldrig kunna tro att det är påsk! Herregud. Igår gjorde i alla fall D oss sällskap här i Fagerliden, det var efterlängtat efter ett par tuffa nätter och en kinkig dag. Vi startade påskhelgen med smörgåstårta innan jag stupade i säng för ytterligare en rörig natt.

Idag har jag och mamma varit och påskhandlat lite, medan Charlie har varit hemma med pappa och morfar. När vi kom hem var det lagom för Challes vila ute i vagnen och efter ett par timmars sömn vaknade han upp till ett finfint påskägg. Leksak, morotssticks och en Ella’s hade påskharen (mamma och mormor) kläckt och det var uppskattat av lillfisen. Under eftermiddagen har det blivit promenerande och bus här inne eftersom vädret inte varit på vår sida, men det har varit bra det också. De stora ytorna här är perfekta för alla toddlers att knata omkring på. Challe har valt att gå hellre än att krypa i över en vecka nu, men sen vi kom hit har dom små fötterna gått och gått och gått och han är så nöjd! Fort går det och han blir allt stadigare hela tiden. Ibland kryper han när han tycker att det går för långsamt eller om han tappar balansen, men så fort han kan resa sig igen så fortsätter han gå. Är det lite konstigt om man känner sig lite deppig över att krypandets tid är förbi? Min lilla bebis är inte så liten längre ♥

Pages:

2 kommentarer till “en lång fredag”

  1. Vad mysigt ni verkar ha det! Hoppas ni får en riktigt mysig påsk helg. Massa kramar från oss ❤

  2. Här blir det påskägg imorgon! :) Hoppas får fortsatt bra! Kram

Lämna en kommentar