cykelkillen

Premiärturen är avklarad. Tror Challe hade gett cykeln ett ganska högt betyg om han hade kunnat. Inte så att han jublade och klappade händerna, men han var helt klart nöjd, och hade fullt upp med att spana på allt som for förbi. Jag tog en första tur med honom på vår parkering, sen åkte han och pappa Kallhäll runt medan jag gick och handlade middag. Härligt med ett nytt sätt att förflytta sig, nu hoppas vi på många soliga dagar framöver :)
Nu är det sängdags, och i morgon väntar nya äventyr – först ut blir en fin utflykt med bästisarna. Tjihooo!

Pages:

2 kommentarer till “cykelkillen”

  1. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

    Men hur nöjd såg han ut på mittenbilden då :)

    Jo, jag finns på Instagram, johannabolmgren :)

  2. Vi har haft en toppenhelg! Ni också hoppas jag? Och vädret idag då?! Helt underbart!

    Och gu vad kul med cykel, Charlie ser ju supernöjd ut på mittenbilden :D Vad härligt! Jag vill också ;)

Lämna en kommentar