playdate i Fisksätra

Idag har vi varit ute och åkt kommunalt. Tidigare passade jag alltid på att åka iväg till ställen på förmiddagen när Charlie sov i vagnen och hem igen när det var dags för eftermiddagsvila, men nu när han bara sover en gång om dagen är det lite svårstyrt. Alltså gav jag mig iväg med vaken bebis på pendel + tunnelbana + saltsjöbanan i morse och det gick faktiskt över förväntan. Förmodligen var det tack vare att vi fick sällskap av ett par goa bebisar och deras mammor på Saltis, men ändå.

Hur som helst åkte vi hem till Tina, Kim och Minna. Fina Minna som fyller ett fantastiskt år idag. Stora tjejen. Kan inte fatta att jag själv kommer sitta här med en ettåring om två månader. Weird! Minna fick leksällskap av inte bara Charlie, utan även Ameah, Levis, Milo och Alva. Fullt hus alltså, och kan säga att det var två trötta individer som kom hem till lägenheten i eftermiddags. Skönt trötta efter en trevlig dag.

Pages:

3 kommentarer till “playdate i Fisksätra”

  1. Vad jättekul att träffa er och jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång!
    Kram på er

  2. Så mysigt :) stora tjejen, tänk att hon redan är ett år !

  3. Tack själva för att ni tog er ända ut hit!! :D Åh, kan du tänka dig – 1år! Det är ju lång tid men nu plötsligt känns det som ingen tid alls, det har gått så fort.

Lämna en kommentar