på hemmaplan igen

Hem ljuva hem. Älskar att vara i Fagerliden, men jag älskar vår lägenhet också. Det gör Charlie med, han kröp med ljusets hastighet rakt in i lägenheten och fram till sin lekmatta och började röja bland alla grejer. Kul att se att han blir glad av att komma hem, även om han är underbar att ha med sig när man åker bort <3 Hoppas att vi kommer iväg snart igen.

Vi är rätt slitna efter en ganska överjävlig natt, så vi gottar oss i soffan hela kvällen. Snart Firman på trean, sen blir det sängen så att vi orkar med att starta ny vecka på bästa sätt. Ska fixa klart ett speciellt inlägg för idag också, en viss liten kille blir ju nämligen 10 månader idag ;)
Här lirar den lilla killen gitarr med sin morbror, fina <3

Pages:

2 kommentarer till “på hemmaplan igen”

  1. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Är det din bror? Ser ut som det är Daniel bakom gitarren :)

Lämna en kommentar