fantastiska helgen

En sån härlig helg det blev! En lång sväng till Jakan igår med min lilla familj, god middag och smarrig dryck med kärleken när Charlie hade somnat och en härlig solsöndag idag. I förmiddags behövde pappan jobba lite så jag och Charlie gick till parken här, gungade och lekte lite. Efter vilan fick Challe besök av sin farfar och faster, väldigt mysigt och han var lycklig över lite extra uppmärksamhet. Han visade upp de flesta av sina skills, han har verkligen slipat på några av dom i helgen. Mammas bustroll ♥

Efter middagen fick jag avsluta helgen med ett skönt träningspass och en dusch, så nu är jag rejält laddad inför den kommande veckan. Mycket som händer :) Vi börjar i morgon med besök av Elin, det ser vi mycket fram emot <3

Pages:

5 kommentarer till “fantastiska helgen”

 1. Emilia skriver:

  Lilla bustrollet :) sötis!!
  Hoppas helgen har varit fin och att ni får en bra start på veckan!
  Kramkram

 2. Ja det var ju ett helt annat liv när man var två:)Skönt med en härlig helg! Kram

 3. Låter som en underbar helg och underbara bilder har du fått till på en underbar kille med fantastiska ögon <3

 4. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Ser fram emot att se alla skills på torsdag ;)

Lämna en kommentar