busminen

God afton! Kopplar av med en stor kopp te i soffan efter en mysig hemmadag med kiddo. Vi kom aldrig iväg till Jakobsberg efter lunch, jag kom igång med lite städ och pyssel och snön vräkte ner utanför fönstret. Var inget livsviktigt ärende ändå, så då kände jag att det var skönare för oss att stanna inne. Både jag och Charlie har varit på topp, så det har varit full aktivitet. Jag lagade lax och bulgur åt oss till lunch, blev riktigt gott! Det är roligt att laga mat när någon annan sitter och lovordar maten efter varje tugga, haha. Man känner sig som en mästerkock ;)

Vilket svammel. Ikväll ska vi i säng tidigt här, för i morgon blir en fullspäckad dag. Det blev ju en väldigt kort vecka för oss, men det ska bli skönt med helg ändå :) Roliga planer väntar, och så längtar jag till nästa vecka!

Bustrollet har börjat med lite nya miner den senaste veckan. Han rynkar på näsan och grimaserar och är fasligt söt, både när han försöker tala om att han är missnöjd med sina föräldrar och när han är på bushumör. De här bilderna är från frukosten i morse, gissa vilket humör han var på då…

Pages:

5 kommentarer till “busminen”

 1. Men jösses vilka UNDERBARA bilder. Vill skriva att bild nummer 2 är fantastisk men sen kom bild 3 och 4 och dom är minst lika underbara!

 2. Linda skriver:

  Kikar in. Söt liten son du har! Hoppas allt är bra!

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Men Åhh va härligt!!! Tänk va d händer grejer!! Va vi saknar er!!!<3

 4. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Ha ha jag har en liknande bild på pappan i ung samma ålder då han rynkar på näsan

 5. Melissas Prinsar skriver:

  gu va söta bilder!

Lämna en kommentar