utflyktstisdag

Här var vi uppe med tuppen idag. Det var en tidigare tupp än vanligt, eftersom Charlie inte ville somna om efter vällingen. Det har blivit svårare och svårare den senaste tiden, så jag får väl kanske helt enkelt acceptera att klockan 5 är det nya klockan 6 trots att nätterna är som dom är. Charlie verkar ju vara pigg i af, vet inte var han får sin energi ifrån!

Nog om såna tråkigheter. Jag har väldigt mycket roligt som susar i huvudet, och idag får jag chans att bubbla av mig ordentligt. Jag och Charlie ska åka på bussutflykt till Barkarby med Veronica och Asta, blir himla härligt. I eftermiddag kommer Charlies farmor och hälsar på, så vi är sysselsatta med bra grejer hela dagen. Dags att förbereda frukosten nu så att vi kommer iväg. Toodiloo!

Pages:

3 kommentarer till “utflyktstisdag”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  TACK flöt idag!! Asta å jag hade toppen-mysig-dag!! <3

 2. Charlie…Klockan 05:00 är LITE väl tidigt att gå upp!! Se nu till att ändra på detta å ge din mamma lite sovmorgon! :)

  Kram

 3. Melissas Prinsar skriver:

  han är så underbart söt din lille kille!
  känner igen de där me kladdet ;)

Lämna en kommentar