utedag i snön

Äntligen har det fallit lite snö över Stockholm. Med betoning på lite då. Det har ju kommit vid ett par tidigare tillfällen, men då har det varit så varmt att det bara varit slask och inget man går ut i leker i med en 8-månaders. Idag däremot! Vi startade dagen med vår långprommis med Veronica och Asta igen, det var jättehärligt i det kyliga vädret. Efter lunch (som bestod av ugnsbakad laxfilé och broccoli-och blomkålsgratäng, plus potatis för Charlie) klädde vi på oss varmt igen och tog med pulkan ut på gården. Hittills har den stått oanvänd på balkongen, men idag blev premiäråket av! Han har provsuttit inomhus, men nu såg han väldigt fundersam ut när jag började dra runt honom. Efter några meter sken han upp och verkade tycka att det var himla spännande, jätteroligt. Han var himla fascinerad av sina skosnören också :D Sen fick han komma ur och känna lite på snön, stå och spana på andra barn och gunga lite. Så roligt nu när han är så stor och man kan vara ute lite mer :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Är som vanligt hoppfull inför natten, haha. Hoppas kan man alltid! I morgon blir en fin dag, för då får vi finbesök från Uppsala, tjihoo!

Pages:

6 kommentarer till “utedag i snön”

 1. Goa Charlie <3 Han ser ut att älska och åka pulka :D

  SV: Åh, tack själv du! Du är också en fantastisk fotograf! :)

 2. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Underbart fina bilder på Charlie!
  Önskar jag var med er
  Kramar

 3. Mys med första pulkaturen! Vi hann tyvärr inte göra det då Vincent är sjuk.

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Såå go!!!

 5. Vilka helt fantastiska bilder på Chalie <3

Lämna en kommentar