mamma mia

Djupt nersjunken i soffan framför Mamma Mia efter ytterligare en fullrulle-dag. Vi har städat, lagat mat, Daniel har tvättat och jag har varit i Jakobsberg och handlat, och så har vi såklart gjort allt det där man gör varje dag. Lekt med bebis, matat och sövt, badat och duttat. Älskar det <3 Nu är jag dock himla trött, så det blir sängen om några minuter. I natt ska vi testa hur det funkar att Daniel ligger intill Charlies säng istället för mig. I helgen har skrutten nämligen varit något lugnare med mamma ute på soffan på nätterna, och vällingen har inte intagits förrän vid 7-snåret. Daniel ska ju dock upp 5 som vanligt, så vi får se hur det funkar.

Bilder från bus hos farmor igår:

Pages:

7 kommentarer till “mamma mia”

 1. Elin-mamma till Arvid skriver:

  Åh vilken fin heldress (?) Charlie har på sig! Var är den inköpt? Superficiell blogg förresten, som jag mer än gärna kollar in var dag! :) ha en trevlig måndag!

 2. Elin-mamma till Arvid skriver:

  Superfin ska det stå! :)

 3. Heléne, Charlies farmor skriver:

  När man vänder ryggen till?
  Det var helt i alla fall ;))

 4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Ni verkar ha haft fullt upp :)

  Ja, boken hade väl just kommit ut då, i våras? Jag önskade den till Charlies dop, men fick den inte då, tänkte inte på att önska den till jul, men nu så :) Annars får jag köpa den själv, om jag kommer ihåg det :)

 5. Hörde att ni blivit magsjuka! Det är samma visa här hemma så det är säkert något som går. Kim åkte tunnelbana igår och nu är både han och Minna dåliga.

 6. Vad kul, första tanden!! :D Grattis!

 7. Maja skriver:

  Hej!

  Fina bilder som vanligt! :D

  Kan du kontakta mig när du ser detta?

Lämna en kommentar