hysteriskt blått och gamla årskrönikor

Sådär, då var julen utstädad på bloggen. Har filat på headern ett tag men blev aldrig nöjd, men så fick jag till några bilder på godingen i nyårsskjortan igår och då fick jag lite ny motivation. Det blev som vanligt inte som jag tänkt mig, lite för hysteriskt men jag är för trött nu så nu får det vara ett tag. Jag brukar vänja mig!

Blev ju klar med min ”lilla” sammanfattning av året idag också. Satt nyss och läste mina gamla årskrönikor, ganska kul läsning faktiskt men det var svårt att hitta dom i arkivet. Här kommer länkar: 2010, del 1, 2010, del 2, 2009, 2008. Förmodligen är det jag som har mest glädje av att ha dom samlade, haha. Nu börjar det bli dags för sängen här. Jag hade en lugn och skön dag, mellan 11-16 var jag ensam och gjorde ingen nytta alls. Började längta efter killarna efter lunch nån gång, men det var skönt att inte behöva tänka på nån annan en stund också. Vi värmde oxfilé och potatis från igår till middag och har haft lite filmmys i soffan ikväll, bra start på nya året :)


Vårt juli 2010 – en av våra bästa månader i livet <3

 

Pages:

6 kommentarer till “hysteriskt blått och gamla årskrönikor”

  1. Lina skriver:

    Men vad fin headern blev, jag eller rättare sagt min sambo håller på med en ny blogg design till mig :) Och vilken underbar summering du gjort för året som gått! :D

  2. Kristin (Snowsee) skriver:

    Jag ser fortfarande ”bara” julheadern. :)

  3. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

    Tycker det blev fint!

  4. Älskar nya designen och förstår att juli var en fin månad för er <3

Lämna en kommentar