febrig men hungrig och glad

Vi har haft ytterligare en dag med febrig bebis här. Tempen har legat runt 38,5 och strax över hela dagen och näsan snorar lite, stackars min lillprins :/ Han har dock varit på väldigt bra humör hela dagen, pigg och glad. Han hade en liten dipp innan mellis då han satt i min eller D:s famn och gosade och nästan somnade, men efter en stund piggnade han till igen, käkade mellis och orkade en stund till. Jag är väldigt glad att han äter och dricker vatten så bra även när han är krasslig, många små som trasslar då vet jag. Han har sovit bra under dagen, men då sover han ju utomhus där det är lättare att andas – nu ikväll har han redan vaknat tre gånger sen nattningen, är varm och täppt i näsan trots alvedon och nässpray. Ska strax krypa ner bredvid honom, älskar att ha hans säng intill min för man kan vara nära utan att störa varandra för mycket.

Fotade prinsen vid lunchen idag. Pasta med skinka från HIPP stod på menyn, till det fick han några vanliga pastaskruvar som vi kokade ihop med vår fullkornspasta och avokadobitar. Han gillar att äta själv, har fått till ett fint pincettgrepp och får oftast in maten i munnen, så duktig! Kan sitta och titta på honom hur länge som helst när han äter, vilket tålamod dom har!

Pages:

3 kommentarer till “febrig men hungrig och glad”

  1. åh så fina bilder på lillskrutten ! hoppas att hans feber går ner snart, gillar inte alls feber.. tycker det är så otäckt ! men det är ju bra för deras immunförsvar och de klarar ju av ruskigt höga temperaturer :)

    Alva fick en liten smörgås idag men den for åt alla håll och sen hade hon leverpastej i heeeela huvudet, hahaha ! Vad hände med min lilla tjej som stoppade allt i munnen ? nu kladdar hon ju bara ;)

  2. Skönt att C är pigg och glad trots febern! Jag hoppas att han är bättre till på fredag så vi kan ses! Kram <3

  3. Ja, VÄLDIGT tålmodiga :P Men det är så viktigt så viktigt att kunna själv så dom sitter där hur länge som helst, hehe. Sötkorvarna!
    Visst är det skönt när det funkar att sluta amma! Hallelulia! Det känns inte så jobbigt psykiskt heller som jag väntade mig, om du förstår vad jag menar. Det var nog bra att vänta till dryga 10 månader så jag kände mig redo.. :) Minna vill ju fortfarande amma men hon klarar sig bra utan. Vi kan ju gosa på andra sätt :)

Lämna en kommentar