dessa jäkla förkylningar

Helgen går mot sitt slut här och D:s ledighet också. Vi har haft det jättefint och det har varit härligt att få så mycket tid med mina killar. Framförallt har det varit skönt att Charlie har fått vara så mycket med sina pappa – det har gjort gott för deras relation och för den där (ganska naturliga) mammigheten. Nu funkar det lika bra med oss båda i nästan alla lägen vilket är jätteskönt såklart.

Vi har haft en bra helg här och fått mycket gjort. Igår fick vi städat lägenheten, lagade mat till matlådor till oss och bebis, och medan pappan for Järfälla runt och handlade inredning till klädkammaren gick jag och Charlie en promenad i kylan. Vi kollade när folk matade änder, handlade lite och gungade en stund innan vi gick in i värmen igen. På kvällen försökte vi se en film igen efter att C hade somnat. I fredags fick vi stoppa filmen fyrtioelva gånger för att springa och stoppa i nappen och dutta, men igår räckte det med två gånger. Victory!

I natt sov jag på soffan och känner mig för en gångs skull riktigt utvilad idag trots att vi kom i säng sent. Vi har testat många olika varianter när det gäller sovandet den här ledigheten, men tyvärr har inget lett till att vi fått särskilt mycket sömn, så det är soffan som gäller om man vill sova sammanhängande några timmar. Allt är precis som vanligt alltså :p Tyvärr vaknade Charlie tokförkyld i morse, så vi fick ställa in dagens planer och det ser ut som att den planerade dejten på öppna förskolan i morgon får skjutas upp också. Dessa jäkla vinterförkylningar alltså :( Vi hinner ju bara bli av med en innan nästa tar fart. Runt runt går det. Längtar verkligen till våren nu.

Pages:

2 kommentarer till “dessa jäkla förkylningar”

  1. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Fin tröja Charlie! Krya på dig så vi kan ses snart!
    Kram

  2. Ylva Lee, mamma till Lily skriver:

    Åh vilken liten sötis! :)

Lämna en kommentar