bustrollet, buddah och lilla tanden

Fortfarande sjuklig mamma här. Att vara sjuk är verkligen det sämsta :( Är så lycklig att jag har de finaste killarna i mitt liv i af, dom lyser upp alla trista dagar! Har mått så kasst här att vi för första gången utnyttjar tillfällig föräldrapenning för Daniels del, vi hade inte mycket till val då jag hade så ont i kroppen igår att jag knappt orkade bära Charlie. Idag är det lite bättre, har ingen feber men är matt och liksom öm i huden, sådär influensa-ont. Isch.

Det har varit en väldigt lugn dag här i alla fall. Killarna gav mig sovmorgon i morse, jag fick i mig lite frukost och sen har jag mest hängt i soffan medan dom har lekt, vilat och pysslat. Fick fram kameran en stund iaf, och fotade både lilltrollet och mina fina orkideér och tulpaner. Skönt med inspiration! Får se hur det blir i morgon, hoppades att kunna hänga med vänner då, men det ser inte så ljust ut. Fokus på vila och tillfrisknande iaf.

Ett av mina vitaminpiller:


Ser ni lilla tanden? Vass som tusan!


Lilla Buddah, sitter alltid sådär med fötterna ♥

Pages:

8 kommentarer till “bustrollet, buddah och lilla tanden”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Åh va vi saknar er, goa ni <3!!! Dumma flunsa!! Krya ordentligt nu!!! Kraaam

 2. Jag ser 2 tänder? Kan det vara så att dom växer i par precis som Minnas? Det ser ut som att hans högra är precis på väg att spricka igenom!! :)

 3. Jag menar inte den högra på bilden utan HANS högra :) Den till vänster alltså. Den är ju på G, jag ser den! Jag skulle säga att han har 2 tänder.. :)

 4. åh finaste killen !! håller med Tina, tycker också att det ser ut som att det är på gång en andra tand där, Alvas verkar också växa i par :) hihi.

  förresten, när jag googlade på toker idag (för att se hur han verkligen ser ut, haha) så fick jag upp ett par bilder på sötaste Charlie :D hihi

  Krya på dig nu vännen !! kram

 5. hahaha så himla kul ju, en liten bild på mini-Alva fick jag också upp minsann :D:D jaa sötaste tokrarna har vi verkligen ! kram på er

 6. åh ja nu är ju problemet att jag har massa cupcakes som ingen vill äta upp ? haha, typiskt !

  hoppas att ni har haft en riktigt fin dag, här har jag precis hittat en tand på mitt lilla troll.. tjoho.. bara den andra kvar så kanske jag får sova igen ;) kram !

 7. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Kram till er alla speciellt till lilltrollet och buddah men jag kan inte
  se tanden. Krya på dig!

 8. Ja men visst ser man den lilla bissingen <3 så underbart sött! Fina Charlie.

  Hoppas att du snart mår bättre gumman.
  KRAM!

Lämna en kommentar