bus med elin

Sunday, bloody sunday. Igen. Den här helgen gick liiiite för fort! Men så är det ju nästan jämt :) Vi fick ju besök av fina vän Elan igår, var så härligt att ses igen! Trots att det inte alls är långt mellan Bromma och Kallhäll så ses vi alldeles för sällan, men det blir väl så när den ena av oss är mammaledig och den andra jobbar heltid. Men nu ska vi bättra oss, för det är så himla trevligt varje gång vi ses :)

Charlie var nyvaken och lite kinkig och blyg i början, men några majskrokar och lite vatten gjorde susen och snart var han i full gång och jobbade hårt för att ha Elins uppmärksamhet hela tiden. Lilla bustroll! Han fick ta en paus i köket och äta middag med pappa efter en stund, men sen fick han leka en stund igen, och slutade med att visa Elin lite konster i badbaljan. Hon var nog jäääätteimponerad ;)

Nu ska vi strax dona lunch så det är klart när bebisen vaknar. Blir vanliga på havremjölk till pappan och bebisen och proteinpannkakor till mamman. Smarrigt! Till middagen ska Charlie få premiärkäka korvstroganoff, blir spännande! Får väl bli lagom med korv eftersom det är lite salt i. Ibland får man anpassa sig efter vad som finns hemma, som Tina säger :)

Pages:

4 kommentarer till “bus med elin”

  1. vilken himla himla fin onepiece han har ! :) hoppas att ni får en fantastisk söndag ! många kramar till er från oss

  2. Elan skriver:

    Åh vilka fina bilder :) Tack för i lördags vännen! KRAM

  3. One Piece jump in skriver:

    Snyggis one piece.

Lämna en kommentar