I Fagerliden

Vilken fantastisk unge vi har. 2,5h på tåget och inte ett enda pip. Sen han kom på att han kan förflytta sig lite grann har han blivit mer nöjd på dagarna, himla skönt för alla inblandade. Han har iofs alltid varit lätt att ha med sig, bland folk uppför han sig för det mesta, men nu är det en glad och harmonisk bebis dygnet runt. Well, inte på nätterna då, men det visste vi ju redan.

Vi känner oss ganska säkra på att vi kommer ha en krypande bebis med oss hem om en vecka. Efter bara några minuter på golvet med
Ante hasade/kröp/kravlade Charlie flera meter över golvet. Den lilla hunden är tydligen väldigt kul att jaga efter! Nu hoppas vi på en okej natt här, för i morgon har vi mycket att stå i. Dan före dan :)

20111222-212652.jpg

20111222-212709.jpg

20111222-212729.jpg

Pages:

En kommentar till “I Fagerliden”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Men va spännande!! Då får han lära Asta sen!! Hon har i dagarna hävt sig upp så som Charlie gjort här så han inspirerar :D! Go go go Charlie <3

Lämna en kommentar