världens bästa morbror

God afton! Sitter här i soffan och avslutar en fin helg med ett glas vitt. Jag är vuxen, så det är okej ;) Helgen har gått i 100 knyck här, men det har varit härligt. Igår blev det promenad och städ innan Charlies fina morbror och Matilda kom hit. Vi hade lite american-tema på middagen och bjöd på hemmagjorda hamburgare till middag och frusen cheesecake med oreo-botten och hallon till efterrätt. Var inte dumt alls faktiskt. Charlie fick fina presenter som vanligt, bortskämd som han är ;) Bland annat hade hans morbror stickat(!) en urfin mössa till honom. Hur grym är inte han?! Det är den sötaste lilla mössan jag sett. Den är lite kort över öronen, men vi har önskat oss en i storleken större av tomten, så att han kan ha den även när han vuxit lite :)

Idag har vi tagit det lugnt här hemma. Charlie är fortfarande förkyld :/ och vi hade tvättstugan. Det har varit skönt att vila lite, promenerade ju nästan 5 mil på 4 dagar innan helgen nu och kroppen hade nog glömt hur det kändes att vara så pass aktiv. Skönt att vara igång i alla fall och det blir full fart i veckan som kommer igen :) Hur som helst hoppas jag att Charlie blir bra i veckan nu, vi har en läkartid i morgon och på torsdag åker vi till Skövde. Då vill vi vara snorfria!


Fiiina mössan på fina pojken!

Pages:

2 kommentarer till “världens bästa morbror”

  1. Men vilken duktig morbror!! Jättefin mössa! C ser verkligen ut som en liten pojke och ingen bebis. Stora killen!

    Ha en bra dag! Kram

Lämna en kommentar