Öppna förskolan

Trött efter fin men ganska jobbig dag. Vi var på öppna förskolan i Fisksätra med Ameah, Minna, Levis och Alva och deras mammor och hade jätteroligt, men det började inte så bra. Charlie var på toppenhumör innan vi kom dit, han röjde och pratade med Alva på Saltsjöbanan och jag trodde att det bara skulle vara att ge honom lunch när vi kom fram och sen skulle han ha jättekul. Tji fick jag! Lilltrollet blev helt chockad (eller något) när vi kom in på öppna och välkomnades av glada barn och mammor och han som brukar vara så glad blev jätteledsen. Han grät så både tårar och snor rann, stackars skrutt. Efter den starten var det omöjligt att få i honom någon lunch, han åt några skedar men var ledsen hela tiden. Provade till och med att mata honom i famnen, vilket mest slutade med att både bebis och jag var täckta i Sempers spaghetti och köttfärssås. Senare fick jag i honom lite frukt och ris och han lekte på bra ändå.

I kväll har det gått riktigt bra däremot. Vi fick i honom nästan 1,5 portion gröt vid 17, plus lite fruktpure och mosad avokado och ett par timmar senare tog han i alla fall halva flaskan med ersättning/välling. Hoppas att han sover lite bättre i natt, men jag räknar alltid med skitnätter numera. Börjar tyvärr bli så van att jag inte ens orkar gnälla längre. Skönt för er, haha!

Eftersom jag hade fullt sjå att hålla min bebis på humör blev det inte så mycket fotat idag. Fick några bilder i alla fall, både på Charlie och ett par av kompisarna. Får bli bättre nästa gång. Nu ska jag krypa i säng – i morgon väntar bästa dagen på veckan!


Fokuserad


Kryptränar


Tränar handboll, eller möjligtvis basket


Minna och Ameah


”Men var stilla då Charlie”! sa Tina. Det blev inte mer stilla än sådär.

Pages:

3 kommentarer till “Öppna förskolan”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Härlig bild på mor å son, ni e för Goa!! Kramis

  2. Jag får nog träna mina kameraskills lite ;) Lite suddigt men som du sa, Charlie är ju typ aldrig stilla haha :) Kan du inte maila mig bilden på Minna? :) hejtina@hotmail.SE

  3. Igen, tack för igår :) Skulle man kunna få bilden på Ameah mailad?

    Kram och ha en underbar helg!

Lämna en kommentar