goa ungar

Här kommer ett gäng bilder på ett par av de goaste ungarna. Charlie och Asta käkade lunch på IKEA i går, det var smaskens, och kul att busa lite med också såklart. Det märks att de här två godingarna gillar varandra, dom sitter och hoppar och viftar med armarna i sina vagnar och verkligen lyser upp när dom får se varandra. Det kommer nog bli lite tuffa tag mellan de här båda framöver, men man måste ju lära sig att klappa fint och vara försiktig. Är så häftigt att se hur dom samspelar redan, och lär sig saker av varandra. Sötisar!

Pages:

4 kommentarer till “goa ungar”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Våra bäsar!! Ja d är så fanitastiskt å se dem in action, blir helt varm i hjärtat!! <3

  2. åh så goa ungar !! :) hoppas att ni har en fin första advent !! många kramar

  3. Glad första advent Sara!

Lämna en kommentar