första advent

Äntligen är första advent här. Som jag längtat! Det gör jag ju varje år, men i år är det såklart lite extra speciellt. Jag har inte pyntat så mycket än, tycker att det är för tidigt för massa tomtar och gran, men nästa helg plockar jag nog fram dom prylarna också. Vi är ju aldrig här i lägenheten över jul, så då är det okej att sätta upp granen tidigt så man hinner njuta av den innan man åker bort tycker jag. Dessutom är det ju ingen riktig gran :) Har i alla fall fått fram lite rött, ljuslyktor, stjärna och min hemmasnickrade adventsljusstake. Blev riktigt nöjd med den i år :)

Vi hade en jättemysig kväll hos Charlies farmor igår. Vi fick jättegod mat och Charlie var go och glad. Han vaknade i vagnen på väg hem och sen var natten såklart katastrof, precis som vanligt. Just nu förstår jag inte hur jag kunde gnälla när jag ”bara” fick sova tre timmar i sträck, för det är allt jag önskar mig just nu. Känner mig desperat efter en lösning, för kroppen orkar inte länge till. Nog sagt om det.

Idag blir det en massa hemmapyssel. Städ, tvätt, fixa matlådor, lägga upp gardiner, måla klädkammaren och julfixa klart i datorn ska vi hinna – vi behöver nog ett par extra timmar på det här dygnet! Glad första advent på er!


Lite jul i köket, den rosa julstjärnan ska bytas mot en röd. Den glittriga konen får agera ljusstake :p


Duk i filt från Åhléns.


Hemmasnickrad ljusstake, duken är från Gripsholm (och borde strykas)


Ska tändas ikväll <3


Lilla tomten från Åhléns får vakta TV:n

Pages:

4 kommentarer till “första advent”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Fiiint!!! <3

 2. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Så fina adventsljus. Tack för glöggen denna sort är verkligen bäst.
  Vi drack upp resten i går kväll. Tack också för en trevlig lördagskväll
  hälsar även rolighetsministern.

 3. Fint ni har det! Blir så mysigt med julpynt tycker jag :)

  Va roligt med utmaningen, ska checka den imorgon :)
  Hoppas ni haft en härlig helg och första advent! Kramar

Lämna en kommentar