a man with a plan

Goddagens! Kul att ni gillar pepparkakan :D Det gör jag med såklart! Speciellt efter att han sov hela 3h i sträck inatt trots (eller kanske tack vare?) den jobbiga förkylningen. Känns skönt om han får sova lite bättre nu, det är så mycket som händer i den lilla kroppen så jag tror att han behöver det. Det är häftigt att följa den här förvandlingen från liten bebis till liten pojke och även om det går alldeles för fort så längtar jag efter att kunna föra små konversationer med honom och ha honom krypandes efter mig i lägenheten. Snart är vi där. Häromveckan frågade jag ”Charlie, var är lampan?” och han vände genast upp ansiktet mot taket och kollade på lampan och som blödig mamma blir man ju helt till sig när man inser att han förstår mer än man tror. Lilla hjärtat <3

Lilla killen kommer förmodligen bli en prylnörd precis som sin pappa. Datorer, kameror och mobiler är det mest intressanta som finns, sen är dom ju goda att smaska på också. I helgen provsmakades pappas jobbmobil. Hej fuktskada?

Pages:

2 kommentarer till “a man with a plan”

  1. Men guuuud vad gullig du har gjort bloggen! :) Skitsöt!

    Jag grinade en skvätt för ett par veckor sen när Edison hade lärt sig var
    lampan är hihi :P och sen en skvätt till när han lärde sig vinka!

Lämna en kommentar