tack tack tack!

Åh vad ni är goa! Jag har bloggen som ”dagbok” i första hand, även om jag är superglad för de kontakter man skapat genom den, och blir jätteglad för varenda liten kommentar. Försöker att vara någorlunda neutral i de flesta inläggen, inte skriva om allt som är deppigt men inte heller försköna och skriva om varje rosa moln jag svävar på. Men ibland, som i morse, är jag ärlig och talar om när jag tycker att allt är skit, och 12h senare sitter man med tårar i ögonen över alla fina man har i sin närhet. Tack till alla som har kommenterat här och hört av sig på andra sätt, ni är guld värda!

Vi har såklart överlevt dagen här. Charlie är lite snorig, men han har varit pigg och glad och ätit som vanligt. Jag fick ett sms från Charlies farmor som undrade om hon fick komma hit och ta en promenad med vagnen så jag fick andas lite, och det fick hon såklart! Dom var borta ungefär 1,5h och jag hann skala, hacka, koka och mixa och fixade typ 15 portioner mat till C under tiden. Det hade gått jättebra under promenaden och jag är så tacksam!

Nu sover han, men jag tvivlar på att det varar särskilt länge. Jag har redan varit inne och vaggat två gånger nämligen. Han blir täppt när han ligger ner trots att vi har höjt huvudändan på sängen massor, så jag gissar att natten kommer sluta med en zombiemamma som haft bebis i famnen hela natten. Eller något åt det hållet. Har laddat med koksalt på byrån i alla fall, och ska krypa ner i sängen strax för att (kanske) hinna få en stunds sömn innan det kör igång! I morgon blir det väl ännu mera vila, och så ska vi ta oss till Jakobsberg och handla för helgen om Liten är lika pigg som idag. Åh vad det ska bli skönt med helg!

Pages:

2 kommentarer till “tack tack tack!”

  1. Hoppas att ni får en riktigt bra helg! Vi kanske synes imorgon :) Kram

  2. Hoppas att natten inte blev fullt så hemsk som du bävade för. Och om den blev det så hoppas jag att Charlie är en liten solstråle idag och är snäll mot sin mamma. Och kanske till och med frisk, det vore väl ngt? :)
    Kram på dig

Lämna en kommentar