strumpbyxkillen

Godmorgon! Piggare, gladare, kryare. Tack för det! Hade en riktigt fin dag igår, Charlie var på underbart humör, sov bra och var fantastisk hela dagen. Lite kontrast mot det lilla monstret som hade tagit över min fina bebis i förrgår :p Att ha sambon hemma var också skönt, både för att jag fick gå och lägga mig en stund på förmiddagen och för att det är guld värt att ha en vuxen att prata med då och då. Sen älskar ju C sin pappa, så det kan ju ha bidragit till hans goda humör också <3 Försökte ge D lite arbetsro under dagen också, jag och C gick ut i höstsolen och gungade och smakade på lite löv före lunch, och på eftermiddagen gick vi till Konsum och sen en skön promenad. Handlade lite frukt och fruktpureér och gjorde ett par egna blandningar igår, ska bli kul att se om det uppskattas.

Även om jag mår bättre ska vi stanna inne och roa oss idag. Det är avslutning på steg 1 på babysimmet, men vi hoppar det. Det känns lite surt. Dom tar ju ändå en nätt liten avgift på 300 kr/h typ :p Men jag tar det säkra före det osäkra, är livrädd att Charlie ska bli förkyld, speciellt när vi har roliga planer till helgen. Han har nog drömt mardrömmar i natt, för han har vaknat och skrikit en gång i timman igen. Sen vaknar han vid 6 och är hur pigg och glad som helst. Hoppas han inte tröttnar på mig idag, inte förrän typ efter lunch i alla fall… Kramhej!


Lilla killen i mysiga strumpbyxorna, blir förbannad när man inte når att rasa pappas torn. Dags att ta nästa steg i den motoriska utvecklingen…?

Pages:

4 kommentarer till “strumpbyxkillen”

  1. Josefine skriver:

    haha åh så söt han är i sina strumpbyxor :) sån där lekmatta måste ju vi också ha, så himla bra att träna krypning på !

  2. Hehe ja , äta grus nästa! :)Kram

  3. Vad är fredagens planer då? När, var, hur? :)

  4. Va sött med strumpisar på killen =)

Lämna en kommentar