myshelgen och bilder från torsdagen

Lördag som känns som söndag. Var riktigt skönt att ha sambon hemmajobbandes igår, kändes lite som helg. Härligt med lunchsällskap också. Jag och Charlie var och handlade i Jakobsberg på eftermiddagen och när vi kom hem hade pappan dammsugit och vi fick börja helgen i en ren lägenhet. För ovanlighetens skull, haha. På kvällen lyxade vi till det med tända ljus, vitt vin, ost och vindruvor till Idol när Charlie hade somnat.

Idag startade vi med familjefrukost vid köksbordet. Vi är jättedåliga på att äta i köket i vanliga fall, men nu när Charlie äter på regelbundna tider har vi sagt att vi ska bli bättre på att äta tillsammans, så i helgen blir det mycket häng i köket! I vanliga fall brukar jag passa på att äta när lilleman sover, men det senaste har jag märkt att han äter bättre när man själv smaskar på något samtidigt.
Nej, dags att starta upp något vettigt här. Vi har precis bestämt att vi ska köpa en snordyr åkpåse till nya vagnen, haha. Ska visa vilken det blir senare! Här kommer lite bilder från vår härliga dag med tjejerna i torsdags:


Framme vid öppna!


Skaffa oss en förkylning till kanske?


Ameah kryptränar


Spaghetti och köttfärssås var smaskens.


Alva premiärgungar!


Fina Ameah.


Challe gungar


Johanna och Alva


Jag och mitt hjärta! Foto: Johanna

Pages:

6 kommentarer till “myshelgen och bilder från torsdagen”

 1. Mysigt med lite familjefrukost i köket!

  Ang åkpåsen så kanske jag tar mig till barnens hus i nästa vecka
  eller jag ska det så jag kan kolla påsen som jag pratade om ifall du är intresserad.

  Ha en mysig lördag kväll fina ni! Kramar

 2. Unerbara bilder på våra skatter <3

  Och du, får man flörta till sig krypbilden och den översta bilden på Ameah? :)

 3. Men kolla, där är ju några av mina absoluta favoritbebisar :)

 4. åh vilka sötnosar dom är !! :)

 5. Jannie skriver:

  Superhärliga bilder!så himla söta de är.

 6. Härligt fina bilder! Och vilka sötnosar hihi ♥

Lämna en kommentar