Men vilken jäkla skitvecka!

Varning för gnällinlägg! Vi har verkligen en riktig skitvecka här, är så himla ledsen. Det började ju med att jag var förkyld och inte fick sova eftersom Charlie är mitt i den jäkla relationsfasen och verkar drömma mardrömmar nätterna igenom. Eller så är det någon typ av separationsångest, jag vet inte, men gråter på nätterna gör han i alla fall. En gång i timman. Det var likadant för ett par veckor sen, sen blev det bättre men han sov fortfarande oroligt, Nu är gråten tillbaka, väldigt olägligt när man är sjuk och behöver sömnen. Fick ju hjälp av sambon, men nu har han nog uppfyllt sin jobba-hemifrån-kvot den här veckan! Nu när jag mår bättre blir Charlie snorig. Så klart. Har bara väntat på det, det är ju svårt att inte smittas när man är hemma tillsammans hela dagarna. Nu nyser han och den lilla näsan rinner då och då. Dessutom har han sovit sämre än på riktigt länge – inget han verkar ha ont av, men jag har det definitivt! Zombiemamma.com.

Gaaaaaah! Hittills har vi bokat av öppna förskolan, mammagrupp och babysim denna veckan. I morgon skulle vi hänga med fina mammor och bebisar men det ser inte ljust ut just nu. Sen är det Underbara Barn-mässan på lördag och den har jag sett fram emot i flera månader. Nu håller jag tummarna stenhårt för att han inte åkt på någon jätteförkylning och snabbt blir bättre.  Jag älskar att vara mammaledig och att umgås med skrutten, men att bara vara hemma och inte träffa andra (vuxna) människor i en hel vecka är inte särskilt roligt. Speciellt inte när man är så trött att ögonen svider. Nu önskar jag verkligen att jag hade närmare hem till mamma så att man kunde få lite avlastning (hatar det ordet!), eller åtminstone sällskap. Gillar inte att behöva tycka synd om mig själv, men usch vad ledsen jag är! Visst, det är inte hela världen, men den här veckan har liiiite för många fel.


Mitt vackra lilla hjärta <3

 

Pages:

7 kommentarer till “Men vilken jäkla skitvecka!”

 1. Men usch vad trist Sara! Och lillasnutten då, att han också skulle bli snorig :( Hoppas att han kryar på sig tills på lördag i alla fall. Underbara- BARN vill ni självklart inte missa.

  Massa krya på er kramar från oss!

 2. britta bloggar skriver:

  Usch, tråkigt!!

 3. Elan skriver:

  Skickar en stor peppande kram till dig min fina vän!

 4. Josefine skriver:

  så tråkigt ! hoppas att ni får en bättre start imorgon och får sova ordentligt inatt ! kram

 5. Hanna skriver:

  Fy tusan vad jobbigt.. :( Hoppas det hjälper att tänka att det som tur är kommer gå över och sen får ni det sådär supermysigt igen! Hade det inte varit för att jag är rädd för att Agnes ska bli smittad hade vi kommit på fläcken och avlastat och hållt sällskap:) Håller tummar och tår att herrn blir pigg tills lördag. Vi går nog redan imorgon på mässan vi. Ha det så bra som det nu går :) Kram!

 6. Massa kramar till er! <3

 7. Trökigt! Håller med, det är inget vidare att bara vara hemma som en zombie sådär länge. Krya på er och hoppas ni får bättre dagar snart! Kram!

Lämna en kommentar