mässa, fynd och söndagspyssel

Igår kom vi alltså iväg på UnderbaraBarn-mässan. Var inställd på trängsel, oväsen och eventuellt en bebis som skulle få svårt att komma till ro och bli gnällig av allt stoj, men jag blev glatt överraskad på alla punkter. Visst blir det lite rörigt när en massa människor vill slåss om de bästa fynden och gratisprylarna och de flesta har med sig barn i varierande åldrar, men vi var där redan vid 10 och då var det ganska lugnt. Det blev mer folk framåt lunch, men så där outhärdligt upplevde jag aldrig att det blev. Charlie som hade varit vaken sen 6:30 somnade inte förrän på pendeln mot Älvsjö vid 9:40 och sov sen i 2 hela timmar(!!!). Det händer aldrig i vanliga fall, men det gjorde att hans föräldrar kunde strosa och kika på prylar i stojet i 1,5h innan han vaknade, och det var ju inte fel. Sen var han en liten solstråle hela dagen, han verkade inte påverkad av stimmet det minsta. Han kan vara lättstörd när han ska äta, men inte ens då brydde han sig om barnskrik och oväsen, utan röjde själv i sin stol, åt bra och var en riktig gladfis. Han brukar verkligen aldrig vara svår att ha med på grejer, men ibland förvånar han oss ändå. Älskade hjärtat!

Hur som helst fick vi tag i några fina fynd innan lunch. I påsarna vi hade med oss hem fanns bland annat nappväska och bitring/skallra från MAM, billig mat från Ella’s Kitchen, en onepiece med stjärnor (såklart) från NameIt, en mössa från Kameleont, nåt gosedjur och lite annat smått och gott. Fick med oss en del gratisgrejer också, även om mycket kanske är skräp så är man glad ändå! Charlie fick en heliumballong från NameIt, det var nog det bästa med dagen enligt honom :D Hans första ballong! Den var helkul och framkallade många skratt under dagen.

Nu vaknade Liten från dagens första nap. 1,5 h har han sovit, så det kanske är en ny trend? Vore skönt om han kunde börja sova två längre stunder på dagen i stället för tre korta som det brukar bli, så hoppas på det! Vi ska starta upp söndagsverksamheten här, men om en stund kommer ett inlägg med det bästa med gårdagen enligt föräldrarna…

 

Pages:

2 kommentarer till “mässa, fynd och söndagspyssel”

  1. ååh, jag vill också till mässan!

  2. Josefine skriver:

    men ååh vad du är gullig som tänker på oss !! jag blev alldeles till mig här, det verkar ju toppen med vinterdäck ! Sa dom vilka som skulle sälja dom och vad dom skulle kosta ? kram !

Lämna en kommentar