jag har fått barn!

Haha, ja, det var väl på tiden med en mer uppdaterad header här. Lite nya färger har det blivit också, tycker själv att allt ser smått hysteriskt ut, men det får vara så länge för nu är det dags för sängen här strax. Jag och Charlie har haft en finfin dag med Johanna och Alva, vi blev bjudna på lunch och besökte öppna förskolan i Skogås. Supermysigt! I eftermiddags fick jag jätteont i magen och det har hängt i hela kvällen, trots att jag tyckt synd om mig själv med cola och choklad, haha. Alvedon verkar ha hjälpt dock, så nu hoppas jag på att få sova. Önskar mig en bra natt och att inte behöva vakna före 5:30 i morgon. Please!


Såhär såg det ut för ett år sen!

Pages:

3 kommentarer till “jag har fått barn!”

 1. Emilia skriver:

  Så fint det blivit här :) Me like!
  Hoppas det magonda har försvunnit idag vännen!
  Stor kram

 2. Det ser jätte bra ut :D

 3. Åsa skriver:

  Kan inte du vara snäll och hjälpa mig lite med min design?

Lämna en kommentar