ibland skulle jag hellre ha fel

Asch, jag är en sån där person som gillar att ha rätt. Mest för att det inte händer så ofta :p Men inatt hade det varit väldigt skönt att ha haft fel, då kanske jag hade fått sova mer än nån ynka timme här på morgonkvisten… Innan klockan var 23 hade jag plockat upp, vaggat och sövt om täppt bebis fyra-fem gånger, så då gav jag upp. Bullade upp med kuddar mot sänggaveln och satte mig med honom i famnen så att åtminstone han fick sova. Försökte blunda och slappna av själv, men han sov så himla oroligt och jag var täckt i dreggel och snor, så det gick väl sådär. Haha, så mysigt. Det var seeeega timmar fram till 4-snåret då jag försökte dumpa över bebisen på hans pappa så att jag skulle få sova åtminstone ett par timmar innan dagen drog igång. Det var väl inte jättepoppis hos bebisen, men efter lite mat och krångel så fick jag sova en stund i alla fall. Skööönt!

Tack till den fantastiska person som kom på att man kunde mala kaffebönor och koka flytande guld på dom. Tack!

Tänker inte skriva något om bebis-förkylningen, för då måste jag springa omkring och ta i trä och grejer. Blir så jobbigt, och så kommer jag bli arg på mig själv om det visar sig att jag har fel den här gången. Har i alla fall inte givit upp hoppet om morgondagen, så mycket kan jag säga. Kanske var det värt en vaken natt?

Happy friday underbara vänner! 

Pages:

2 kommentarer till “ibland skulle jag hellre ha fel”

  1. Jag håller tummarna att helgen blir bra för dig!

Lämna en kommentar