tgif

Uscha, idag menar jag verkligen TGIF. Är helt matt efter en jobbig natt med mååånga nappistoppningar och en tidig morgon. I helgen ska jag sova!! Men först ska vi ha en trevlig fredag; jag och Charlie ska nämligen åka tvärs över stan och hälsa på mitt jobb en stund. ”Mina” barn har ju blivit stora och går på treårsavdelningen nu, så måste ju kika hur dom har det :) Sitter med på kollegornas rast och snackar lite och sen åker vi och hämtar hem pappan från hans jobb. Haha, senast jag gjorde den utflykten (hälsa på mitt jobb och sen åka och säga hej på Daniels jobb) var Charlie knappt en månad och gallskrek på pendeln, tunnelbanan och bussen och på promenaderna mellan ställena. Då sa jag att jag aldrig tänkte göra om det, haha, det var en riktigt svettig eftermiddag. Nu har vi en nöjd och go bebis på snart 5 månader som man gärna åker på utflykter med. Blir han missnöjd i vagnen funkar alltid bärselen, då skiner han som en sol. Goa unge!
Att pappan kommer hem från jobbet blir han också glad av. Igår var han lite gnällig efter sista vilan, han vaknade väl på fel sida, och allt mamma försökte med var fel. En stund senare kom pappa hem och ungen blir superlycklig. Skrutten! Jag blev också glad, för jag fick blommor och choklad, haha… Win-win-win kan man säga ;)

Det kommer upp ett inlägg med bilder på en annan go unge under dagen :) Trevlig fredag!


Det här är Charlies nya tänkarmin!


Pratkvarnen in action…

Pages:

Lämna en kommentar