som de flesta söndagar

Sovmorgon, reprisen av So you think you can dance (el grande finale!) och en eftermiddag av städning. Kör iväg Daniel och Charlie till Jakobsberg  för lite matshopping snart, så att jag får poppa musik och röja ifred. Nu ska här bli rent igen!

Det har varit lite segstartat här efter den trevliga grillmiddagen vi var på igår, men med lite lunch i magen är jag på gång igen. Charlie har varit lite smågnällig under förmiddagen, men efter att ha bytt en rejält full blöja nu så tror jag att han kommer vara sig själv resten av dagen :) När han vaknar nu ska han få smaska på en mix av mammas potatispuré och palsternackspuré innan han och pappan åker på shoppingturen, hoppas det är poppis. Han fick i sig nästan hela portionen gröt och två teskedar katrinplommon i går kväll, så planen funkade :) Sen var han ett litet charmtroll hela kvällen i farfars soffa, och när han blev trött nattade vi honom i vagnen där han sov gott tills vi åkte hem.

Nu vaknar lilltrollet :)


Lilltrollet i randig jump-in innan besöket på mammas jobb i fredags :)

 

Pages:

En kommentar till “som de flesta söndagar”

  1. Tina skriver:

    Jätte mysig blogg :)

Lämna en kommentar